MWebs Internet Concepts
 • E-learningVoices.co.uk

  Voiceover artiesten in Birmingham, Groot-Brittanië

 • Re-turn | Werkkracht bij kanker

  Reïntegratiespecialist bij werken en kanker

 • Au Coeur de Meaulne | Hôtel - Restaurant

  Hotel - Restaurant in de Auvergne - Frankrijk

 • Thematic Design | Design Play

  Website ter aanvulling op het werkboek "DesignPlay" voor architectuur studenten

Een frisse nieuwe website

Wilt u een website of webshop? Wij maken een website die volledig aansluit bij uw wensen, en de uitstraling krijgt die u wilt. Voor het ontwerp kunnen we uitgaan van een bestaande website of huisstijl, maar we kunnen ook een volledig nieuw en fris ontwerp maken.

Website zelf beheren met Joomla!

Wij leveren websites standaard op met het Content Management Systeem Joomla! Hiermee kunt u uw nieuwe website eenvoudig zelf beheren. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig en de moeilijkheidsgraad is vergelijkbaar met het werken in een tekstverwerker als Word.

Makkelijk te vinden en te gebruiken

Door ons gebouwde websites worden door uw doelgroep gevonden EN gebruikt. Wij besteden veel aandacht aan gebruikersvriendelijkheid, een aansprekend ontwerp en passend beeldmateriaal om uw tekst goed uit te laten komen.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde met bijvoorbeeld een webshop, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij MWebs Internet Concepts kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Netwerk vanuit Zuid-Frankrijk

Met de huidige communicatiemiddelen kun je overal vandaan zakendoen. Wij hebben ervoor gekozen om te werken vanuit Zuid-Frankrijk. De rust en ruimte van het Franse platteland geven ons inspiratie voor creatieve oplossingen die de kern van de zaak raken. We zijn regelmatig in Nederland en België en kunnen daardoor een afspraak bij u op locatie maken.

MWebs heeft een uitgebreid netwerk van mensen met uiteenlopende disciplines op het gebied van Internet. Wij zien onszelf niet alleen als schakel tussen u en uw klant, maar zijn ook graag uw link naar oplossingen die we niet zelf bieden.