MWebs Internet Concepts

Beheer en onderhoud met Joomla!

Een website moet leven. U wilt uw website dynamisch en up-to-date houden. Prijzen wilt u zo snel mogelijk kunnen aanpassen en u wilt uw bezoekers natuurlijk meteen op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen. Onderhoud betekent ook het regelmatig plaatsen van nieuwe teksten en foto's en de controle van externe links. Met het Joomla! beheerpakket kunt u uw website zelf en zonder extra software of technische kennis beheren. U krijgt een unieke toegangscode om in te loggen op uw eigen website. U kunt dan bestaande pagina's aanpassen, maar ook onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen.

Zelf doen of uitbesteden?

U kunt het beheer natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Wij bieden de mogelijkheid om een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten tegen een vooraf vastgesteld uurtarief. We kijken samen met u naar de inhoud van de website, inventariseren uw wensen en bespreken ideeën. De onderhoudsfrequentie wordt afgestemd op uw behoefte. Of het nu om een regelmatige opfrisbeurt gaat, of om maandelijkse, wekelijkse of zelfs dagelijkse updates, er zijn vele mogelijkheden.

Altijd up-to-date en veilig

Als u een onderhoudscontract afsluit, maken wij standaard minimaal één keer per week een backup van uw volledige website, installeren wij systeem updates, en houden wij continu in de gaten of uw website bereikbaar is.